mandag 5. desember 2011

Handleuke på Torshov Sport

Denne uka er det handleuke på Torshov Sport.

'Mandag 5. desember til lørdag 10. desember har vi handleuke i vår fotballbutikk med mange gode tilbud. Her er det mulig å gjøre noen gode julegavekjøp til fotballspillere! Opptil 90% rabatt på fotballsko og tekstiler i vår tilbudskrok: Tekstiler og fotballsko i tilbudskroken selges til halv pris av allerede nedsatt pris. Fotballsko fra kr 50.'

Dette vil være en god anledning til å kjøpe seg nye Nike grussko til bruk på gamlebanen gjennom vinteren. Ullernkolleksjonen vil du IKKE få kjøpt (se info under). Husk at du hjelper til å utløse utstyrsbonuser for klubben, ved å kjøpe Nikeutstyr på Torshov Sport!

ULLERNKOLLEKSJONEN 2012

Når det gjelder Ullernkolleksjonen er den spikret og klar og vil innehole følgende: Overdel, bukse, t-skjorte, shorts, sokker, regnjakke, lue, hansker, sekk og bag. Totalpris inkludert trykk på alle tekstiler blir 3000kr. Dette blir da hovedkolleksjonen for alle spillere i klubben. I tillegg vil det være en liten "ekstrakolleksjon" som inneholder diverse nyttige tekstiler.

I løpet av neste uke vil det bli lagt ut en pdf med bilde, størrelser og beskrivelse av alle produkt i kolleksjonen, tilsvarende det vi gjorde med Puma. Vi håper også å kunne sende bestillinger så fort som mulig slik at vi får varene med en gang den nye kolleksjonen er tilgjengelig (mars 2012). I løpet av desember vil vi ha en prøvekolleksjon klar slik at alle kan komme og prøve tilsvarende klær (eldre kolleksjon) og bestille deretter.

Har dere spørsmål, ta kontakt med utstyrsansvarlig:

Alexander Bendiksen

E-post: alexander.bendiksen@gmail.com

tlf; 95992088

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar