mandag 5. desember 2011

Oppsummering av helgen

Seier og tap om hverandre.

Vi møtte litt lite motstand på lørdag. Når det er stor nivåforskjell på lagene som spiller, enten det er vi som er best eller dårligst, er det en utfordring å holde fokus, innsats og kvalitet på et så høyt nivå at vi likevel får god utvikling. Og selvom det etter hvert ble litt vel mange som fikk lyst på scoring, klarte vi dette på en god måte på lørdag!

Søndag ble vi bare ti mann til kampen mot Hauger. Det ble litt tøft utover i kampen. MEN med topp innsats og fokus hele kampen, burde vi likevel vært gode nok for å matche Hauger helt til kampslutt. Periodevis hadde vi mye flott spill, men periodevis var det også helt mørkt. I de periodene, var det rett og slett for mange som løp for lite. Da blir det vanskelig. I tillegg ble vi vel baktunge i spillet en periode.

Vi er veldig opptatt av å skulle spille oss ut bakfra, i tillegg til å ta vare på ballen i form av støttepasninger og spillvendinger når det er trangt fremover. MEN når vi har ballen helt ned mot egen dødlinje, blir det vanskelig å vri spillet. Hvorfor det? Jo, vi snakker en del om viktigheten av stor dybde hos stopperne for å kunne vri. Men har vi ballen helt nede ved egen dødlinje, kan de ikke ta ut denne dybden. Da havner man jo utafor banen!

Så, dersom vi blir presset helt bak dødlinja, da må vi som regel spille ballen hurtigere fremover!

Dette har vi ikke snakket så mye om enda, så det går helt fint at vi slet litt med dette. Og da blir det fort noen baklengs - som det ble en periode i 2.omg.

Vi står på og øver videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar