mandag 21. november 2011

Oppsummering av helgen

For en gangs skyld en oppsummering av det utenomsportslige slaget. Men det må være på plass for å kunne holde et godt fokus på det sportslige.

Det ble en litt tung søndag. Mye sykdom, mangel på forfall og sene forfall gjorde at mange måtte spille dobbel kamp og vi ble for få spillere, og det ble en kamp med hverken stort sportslig utbytte eller mye moro for de som var der.

I innlegget under ligger alle aktivitetene fremover. Det forventes at alle som har meldt seg på dette opplegget, prioriterer disse, og at jeg får beskjed umiddelbart dersom det er 80-årslag til bestemor i Tromsø, bryllup til onkel, eller lignende, som gjør at man ikke kan delta på noe av dette.

Sykdom kan man aldri gardere seg mot, men terskelen for ikke å møte på trening, må vi også heve. Det har vært for mange av dem hver fredag, og ikke minst hver kamp. Hytta får vente til etter treninga, og bursdagen får man komme til etter at pizzaen er servert...

Og hvis man er ryddig på disse tingene, er ikke jeg firkanta. Det er enorm forskjell på en setning på bloggen. "jeg kommer ikke på trening fordi hunden min, pappa eller en i klassen har bursdag", og å kontakte meg og fortelle at "beklager Magne, men denne helgen skal vi sånn eller sånn, så vi må reise fredag formiddag og Per går glipp av treninga..." Da er det selvsagt forståelse for dette (så lenge det ikke skjer regelmessig med Per). Men PS: alle "normale" forfall meldes på bloggen, sykdom, skade, osv..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar