søndag 6. november 2011

Oppsummering kamper

Da var første kamphelg unnagjort, med to utbytterike kamper for oss.

Vi ser allerede en god struktur i laget med forståelse for de ulike rollene. Vi har forstått viktigheten av å vurdere hvor vi skal angripe - det vil i stor grad si om ballen skal fremover, bakover eller på tvers. Det er stor bevegelse i laget offensivt og hardt arbeid hos alle defensivt.

(PS: Når vi snakker om "offensivt", "defensivt", "angrep" eller "forsvar", refererer det ikke til posisjoner på banen, men til hvilket lag som har ballen. Vi bruker faktisk ikke begrep som angreps- eller farsvarsspillere heller. Når vi har ballen er vi i angrep, og når motsanderen har ballen er vi i forsvar - hele laget).

I begge kampene er det perioder der vi spiller veldig, veldig god fotball, der motstanderen rett og slett sliter med å få tak i ballen, og vi spiller oss fremover med kjappe kombinasjoner på ett og to touch. Da er det virkelig moro å se på oss!

Men så er det også perioder der vi sliter veldig med å få igang spill. Å klare å få til et godt samspill krever ikke bare gode tekniske ferdigheter. Det krever full konsentrasjon hos alle elleve, masse løping, orientering og ikke minst kommunikasjon. De siste to punktene er det som spesielt mangler hos oss i periodene vi sliter. Det skal vi rette på!

Til neste kamphelg (om to uker) skal vi klare å være gode ikke bare i perioder, men hele kampene gjennom! Eneste veien dit er topp kvalitet på trening - både felles og egentrening. Vi sees til to knallgode treningsuker!

2 kommentarer:

  1. kommer ikke på trening pga skade i foten: Herman Haaland Bertheussen

    SvarSlett
  2. kommer ikke på treningen fordi jeg skal i bryllup 11.11.11 kl.11. hilsen snorre.

    SvarSlett