fredag 20. mai 2011

Elverumsturneringen 2011

Elverumsturneringen finner sted i Pinsen (10-12. juni).

Kampprogram er fra arrangørens side varslet i uke 21.

Vi kjører opp i privatbiler fredag og ned på søndag. Tidspunkt kommer vi tilbake til, men det vil bli kamper på fredagen for de fleste lagene. Vi tar derfor sikte på å dra fra Ullernbanen kl 1500 fredag 10. juni. Eksakt tidspunkt for avreise kommer når programmet er fastlagt. I tillegg til transport til og fra Elverum vil det være behov for transport til og fra kamper under turneringsavviklingen. Foreldre som kan bidra til transportoppgavene kan melde dette på bloggen eller sende en mail til Tage, notah1@statoilfuelretail.com.

Turneringen koster kr 750 per spiller - se liste over hva som er inkludert nedenfor. De samme retningslinjer for betaling gjelder for dette arrangementet som øvrig aktivitet i regi av Ullern Fotball. Økonomi skal ikke ekskludere noen fra deltakelse. Innbetaling skjer til kontonummer 2280 34 62759, innen 30. mai. Merk innbetalingen med spillerens navn.

Det er begrenset med hotellkapasitet i området. Foreldre som ønsker å se på kampene må selv ordne overnatting. Hamar og Rena er også et alternativ.

ELVERUMSTURNERINGEN
-Transport
-Overnatting på skole fredag til søndag.
-Kveldsmat på fredag. Frokost, middag og kveldsmat på lørdag. Frokost og middag på søndag.
-Gratis adgang svømmehall, lørdag.
-Gratis adgang til kveldsaktivitet, lørdag. Program kommer senere.
-Adgang på Norsk Skogmuseum til redusert pris.
-Turneringsminne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar